Anneleri Mutlu Edebilecek En Güzel Hediye

436 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Anneler Günü için hediyeye karar verdiniz mi? “Güzel Perde” olarak size, rahatlatıcı bir önerimiz var: Hayatın, stres ve kalabalığını geride bırakıp annenizin mola vermesini sağlayabilirsiniz. Bunun için, Elemental Wellness Club emrinize amade! Detaylar ise özel haberimizde sizi bekliyor.

Elemental Wellness Club, çok değerli annelerimiz için hazırladığı mayıs kampanyalarıyla dikkat çekiyor. 1 yıllık üyeliğe hamam ritüeli, spa merkezinden özel paket fırsatları ve Gusto Restaurant’tan Anneler Günü’ne özel çift kişilik serpme kahvaltı, uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

Anneler Günü’nü birbirinden güzel paketlerle kutlayan Elemental Wellness Club, 1 yıllık Gold üyelik yaptıran annelerimize kese, köpük, hamam masajı ve banyo ritüeli içeren 50 dakikalık hamam keyfini hediye ediyor. Elemental Spa’da ise çok özel bir indirim annelerimizi bekliyor.

Bu özel günde annenizi mutlu etmek istiyorsanız; mini cilt bakımı, 30 dakika hamam ritüeli ve Bali masajı içeren

Anneler Günü’ne özel hazırlanan bir diğer kampanya ise Gusto Restaurant’tan! 13 Mayıs Pazar günü annelerimize özel çift kişilik serpme kahvaltı yalnızca 45 TL! Bu özel günde annenizi mutlu etmek için Elemental Wellness Club’ın mayıs ayında geçerli olan özel fırsatlarını kaçırmayın!

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık